Bij ontwikkeltrajecten maak ik gebruik van zowel externe professionals uit mijn netwerk. Ook maak ik gebruik van inzichten en expertise van wetenschappelijke uitgeverijen en platforms voor online testen.

Prof. dr. Jan de Vuijst is bestuursadviseur, gecertificeerd executive coach en als hoogleraar  aan verbonden aan de Business University TIAS.  Hij adviseert en coacht leidinggevenden in zeer diverse organisaties, van kleine familiebedrijven tot multinationals.  Jan gecertificeerd als Master Practitioner door de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches en de Europese Mentoring and Coaching Council). Zijn specialismen zijn leiderschap, bedrijfscultuur, verandermanagement, gedrag en groepsdynamica.

Peet Hoffmanns, (trainings)acteur, oefencoach en trainer.

Christien Wagener  (trainings)acteur, oefencoach en trainer

David Mooijaart. Eigenaar/oprichter van Human Sales Action. Hij is coach op het gebied van sales en business development. Al meer dan 1.000 professionals namen deel aan zijn ontwikkelprogramma en wisten daardoor commerciële competenties en resultaten radicaal en structureel te verbeteren.

Arjan Offerhaus, is trainer en coach, gespecialiseerd op het gebied van communicatie en presentatievaardigheden.

Alex Boon is trainer, coach en expert op het gebied van overtuigend spreken en presenteren.

Ik ben MBTI gecertificeerd en word met kennis, tools en een online platform gefaciliteerd door the Myers-Briggs Company. MBTI is wereldwijd de meest toegepaste test om gedragsvoorkeuren in kaart te brengen.

 

Voor de afname van online assessments maak ik onder meer gebruik van NOA, die betrouwbare en valide instrumenten heeft ontwikkeld in nauwe samenwerking met de VU.

 

TIAS is de business school van Tilburg University en de Technische Universiteit Eindhoven. Met een breed portfolio van MBA’s, deeltijd masters en InCompany programma’s trekt TIAS jaarlijks bijna 3.000 deelnemers uit meer dan 40 landen. Als executive coach en intervisiebegeleider participeer ik in hun programma’s op het gebied van leiderschapsontwikkeling.

 

Op het gebied van psychodiagnostiek in relatie tot werk maak ik ook gebruik van de instrumenten van de wetenschappelijke uitgeverij Hogrefe. Zij geven onder meer de NEO-PI-R uit, een Big Five persoonlijkheidsvragenlijst, die wereldwijd de standaard heeft gezet.