Het zoeken naar de ideale kandidaat achter een grote stapel cv’s is tijdrovend en weinig efficiënt. En dan bent u er nog niet. Meestal zegt een cv nog weinig over de talenten en competenties van een persoon.  Hoe neemt u de juiste beslissing op basis van een cv? U wilt immers geen potentieel geschikte kandidaten afwijzen, laat staan u tijd verdoen met ongeschikte kandidaten of, erger nog, hen in dienst nemen.

https://www.youtube.com/watch?v=aSlbHM1PxAA

Talinq brengt competenties voor u in kaart, die u niet uit een cv of interview kunt aflezen.  Via een online dashboard krijgt u inzicht in het talent van nu en morgen in uw organisatie. Talinq rankt alle kandidaten automatisch op basis van hun talentenprofiel. Via een match-index ontstaat er een long- en short-list. In één oogopslag ziet u wie in of voor uw organisatie interessant kan zijn. Met één muisklik bent u verwijderd van een pdf-rapportage of een graphic die alle relevante data samenvattend weergeeft. 

Talinq integreert eveneens diverse psychologische modellen, bijvoorbeeld op het gebied van leiderschap (Kenneth & Blanchard), conflicthantering (Kilmann), communicatie en samenwerking.

Talinq.nl

talinq_logo_20130129

Talinq.com